محل تبلیغات شما
مشتریان گرامی عزیز که تنور گازی خانگی را سفارش دادند یا می خواهند خریداری کنند می توانند با استفاده از تنور خانگی گازی ، انواع کیک و شیرینی را به راحتی درست کنند 


این روش سنتی برای ساخت یک کیک از ابتدا است، با شروع کره و کره و اضافه کردن تخم مرغ، به جای اضافه کردن آرد و مایع.
هنگامی که شما درک چگونگی ساخت کیک با این روش، پخت فقط در مورد هر چیز دیگری تبدیل خواهد شد بسیار ساده تر است.

دشواری: متوسط

زمان مورد نیاز: 45 دقیقه

اینجا چطور است:

    
جمع آوری تمام مواد خود را. اطمینان حاصل کنید که کره نرم شده است (نه ذوب شده) و شما همه چیز را نیاز دارید. روغن زیتون و آرد را در پانل های پخت (پز) یا اسپری آنها را با اسپری پخت نانسیتی حاوی آرد.

    
کره یا کره را در کاسه بزرگ همراه با شکر ترکیب کنید و تا زمانی که ترکیب خوبی و کرکی دارید، ی کنید.
    
اضافه کردن طعم دهنده ها و تخم مرغ ها، هر یک در یک زمان و یا همه در یک بار، بسته به دستور العمل. اگر یک بار در یک زمان اضافه شده باشید، پس از هر بار اضافه کردن، مطمئن شوید که تا زمانی که تخم مرغ کاملا با خمیر مخلوط شود، ضرب و شتم کنید.
    
آرد را به طور صحیح اندازه گیری کنید. آرد، پودر پودر یا نوشابه، و طعم دهنده هایی مانند دارچین و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. مواد تشکیل دهنده مایع را آماده و اندازه بگیرید.
    
به جای اضافه کردن مخلوط آرد و مایع به خمیر. این به این معنی است که شما چند قاشق غذاخوری از مخلوط آرد اضافه کنید و سپس آن را تا زمانی که ترکیب مخلوط آرد کاملا با خمیر ترکیب شود ضرب کنید. سپس بعضی از مایع را اضافه کنید و ضرب و شتم تا زمانی که مایع کاملا ترکیب شود. فقط آرد اضافه نکنید و کمی بگذارید، سپس مایع اضافه کنید و بگذارید کمی میل کنید. این فرایند به ساختار کیک کمک می کند و اگر شما در ضرب و شتم بافت کیک خود را بیشتر درشت خواهد بود.

    
هر گونه مواد اضافی را بپوشانید.
    
قاشق و قاشق را در ظرفهای کیک قرار دهید. با استفاده از یک مقیاس، اطمینان حاصل شود که کیک های لایه ای شما یک اندازه هستند، زیرا همان مقدار خمیر در هر ظروف وجود دارد.
    
پخت کیک را به صورت دستورالعمل در دستور غذا قرار دهید. اطمینان حاصل کنید که آزمایشات را انجام دهید و دقت کیک را در طول ده دقیقه گذشته از زمان پخت نگه دارید.

    
اجازه دهید کیک در ظرف خود را به عنوان دستور دستور هدایت. اکثر دستورالعمل ها حدود 10 دقیقه طول می کشد تا ساختار کیک شکل بگیرد، در حالی که کیک هنوز هم به اندازه کافی گرم است تا بتواند از ظروف به راحتی آزاد شود.
    
کیک را از تابه بیرون بکشید. من دوست دارم یک چاقو را به دقت در اطراف لبه ها بگذارم و سپس تابه را به آرامی بجوشانید تا کیک آزادانه در پان حرکت کند.
    
سپس روی میز تابه قرار دهید و آن را با دقت از بین بردن تابه قرار دهید. برای یک کیک لایه، آن را دوباره بجوشانید تا قسمت بالای آن در حالی که کیک برای بهترین نمایش خنک است.
    
کیک و یخ زده را پر کنید

نکات:

    
مطمئن شوید که کره برای بهترین بافت نرم شده است، نه ذوب نشده است.
    
مطمئن باشید می دانید که چطور اندازه گیری کنید، به ویژه آرد. اضافه کردن آرد زیاد باعث می شود که کیک سنگین و خشک شود.
    
اطمینان حاصل کنید که کوره شما به درستی کالیبراسیون شده است.
    
با دقت بخوانید و دستورالعمل را با دقت بخوانید و مطمئن شوید قبل از شروع هر مرحله را درک کنید.

آنچه شما نیاز دارید:

    
عناصر
    
کاسه مخلوط بزرگ
    
اندازه گیری فنجان و قاشقها
    
یک میکسر الکتریکی یا سیم سوزن
    
کیک های قوسی قوی
    
پد های داغ یا دستمال مخصوص کوره
    
قفسه های خنک کننده

اگر نیاز به تنور گازی خانگی دارید ؟

اگر می خواهید خودتان انواع کیک و کلوچه و نان سنتی در منزل درست کنید

ما به شما تنور گازی (فر گازی خانگی ) را پیشنهاد می کنیم

جهت اطلاعات بیشتر روی تصویر زیر کلیک کنید

تنور گازی تمام استیل گنبد صنعت

خرید اینترنتی تنور گازی خانگی *ارسال به سراسر ایران سپس پرداخت*

طرز_تهیه مرغ یونانی با تنور گازی

کیک ,یک ,آرد ,مخلوط ,دهید ,گازی ,را به ,را با ,کنید و ,تا زمانی ,اضافه کردن

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Judith's blog اسناد روضه ها trimfaidaibar ... ::: سکوی برتر ::: جدیدترین مدلهای لباس مجلسی و مانتو کت دامن و سارافن نگین ماکسی شب skytgantheli خرید فروش قیمت پد اتو Iron Express خانگی چیست چیه از کجا بخرم barsautrypen دانستنی های پزشکی