محل تبلیغات شما

http://file.mihanblog.com//public/user_data/user_files/723/2166759/nan.JPG
من می خواهم امروز با نگاهی به چهار مرحله عمده نان پخت و پز که ما در سراسر این سری کار می کنیم شروع کنیم:

    
مخلوط کردن: این چیزی است که ما انجام می دهیم وقتی که مواد خام ما را در این مورد آرد، آب، نمک و مخمر مصرف می کنیم و آنها را به خمیر ترکیب می کنیم.
    
اثبات و شکل دادن: اثبات این است که اجازه دهید مخمر قندهای آرد را بخورند و گاز و الکل را که باعث افزایش نان می شود و عطر و بوی خوبی به آن می دهد. به عنوان نانوایی، اثبات در مورد پرورش و مراقبت از خمیر، موتور کوچک است که می تواند که آن است. هنگام شکل دادن، ما به خمیر آموزش می دهیم آنچه که ما می خواهیم آن را به نظر می رسد زمانی که آن را به طور کامل پخته شده کلوچه نان است.
    
پخت: ما با خرد کردن خمیر که معمولا چندین بار پرورش داده و دوست داشتیم، شروع کردیم و سپس آن را به یک اجاق داغ داغ تبدیل کردیم. آتش، سنگ قبر و واکنش مایار! چه چیزی از اجاق خارج می شود باید هوا، پوسته و خوشمزه باشد.
    
ذخیره سازی / خوردن: نان را بخورید. ما آن را ساختیم، ما شایسته آن هستیم. آیا می خواهید سعی کنید تمام قوطی های تازه را نگذارید، در کره ای بریزید؟ خوب، ببخشید. ما بعدا درباره ذخیره سازی صحبت خواهیم کرد.

این ارکان در حال رفتن به قالب ما، و ما را از طریق فرمول نان با هم کار کنند، همه آنها رفتن به جا تقریبا به این چارچوب، و یا ما در حال رفتن به تقاضا به دیدن خود سالن پاس. در طول راه ما در مورد بعضی از نانواییهای واژگان صحبت خواهیم کرد تا با یکدیگر در ساعات صبح صحبت کنند. WTF یک فرمول نان است و کدام یک از اسناد صحیح است؟ شما به زودی به اندازه کافی می بینید

و صحبت از فرمول ها، فرمول اول ما در حال رفتن به اسب بارکش ما: خوشمزه، ترد، با روح، وسط از جاده قرص نان که همه کاره شما می توانید دانه را در آن پرتاب و یا آن را به یک چاودار. این نان خوشمزه است به عنوان است، و آن خواهید بود یک نقطه شروع عالی برای تلاش از ایده های خود را، و قرص تابه و یا قرص کوره فولاد سازی دهان، نان تست فرانسوی، خرده نان، نان سیر، و یا یک PB کلاسیک
نان سفید نان سفید نان سفید است و ساده و بدون زبر است. فرمول چهار عنصر زیر (شما می توانید دستورالعمل کامل دستور العمل را در اینجا دریافت کنید) دو غلاف کبابی فروخورده را با یک شکوفه خوب و باز باز می کند. این از تمام آرد سفید استفاده می کند و فقط برای مخمر تجاری تجویز می شود . در حال حاضر. ما در موارد بعد به چیزهای عجیب و غریب می رسیم.

    
تمام آرد: 1000 گرم (100٪)
    
آب: 700 گرم (70٪)
    
نمک: 22 گرم (2.2٪)
    
مخمر: 10 گرم (1٪) اگر از تازه استفاده کنید 5. (٪ 5) در صورت استفاده از مخمر فعال مخمر؛ 4 گرم (.4٪) اگر از فورا استفاده کنید
    
مجموع دوغ وزن: 1732 گرم (173.2٪)

اما قبل از اینکه ما شروع به پختن کنیم، فرمول چیست؟ آیا این یک دستور العمل است؟ تقریبا. این مثل یک دستور است، اما بر اساس نسبت (درصد ذکر شده در کنار وزن ما بالا)، و نه مقدار محدود است. چرا این مفید است؟ این به دو دلیل اصلی مهم است. اول، آن را می کند مقیاس پذیری دستور بالا یا پایین بسیار آسان است. چند روز در محل کار، من باید دو لوب این نان را بخورم چند روز ممکن است به یک دهم نیاز داشته باشد حفظ نسبت در فرمول اجازه می دهد تا به راحتی مقدار نان را که میخواهم بسازم. دوم اینکه اگر به دستورالعمل های نان در فرمول ها فکر کنیم، مقایسه ی نان های مختلف با یکدیگر را بر اساس مقدار هر عنصر نسبت به دیگران آسان تر می کند، صرف نظر از اینکه چه تعداد کیوی ما فورا. همانگونه که تمرین بیشتری را با توجه به این نسبت ها به دست می آوریم، به ما اجازه می دهد که یک فرمول نان را برای رسیدن به کیفیت خاصی در نان تغییر دهیم. این نیز به ما اجازه می دهد که فرمول های جدیدی را ببینیم و ایده ای از آن داشته باشیم که باید آن را احساس کنیم و ببینیم همانطور که ما از طریق این روند حرکت می کنیم قبل از اینکه حتی شروع به پختن کنیم. این بدان معنی است که آزمایشهای شکست خورده کمتر است

قبل از اینکه دست ما را در فرمول اسباب بازی کار بیاورید، بگذارید لحظه ای صحبت کنیم که چه نوع تجهیزاتی را می خواهیم و روشن کنیم. من سعی نمی کنم چیزی را به شما بفروشم. ما درباره آنچه که واقعا لازم است صحبت می کنیم. چی خوشحالم کنه
تجهیزات
میکسر پایه

هنگام ساخت خمیر من، من با مخلوط کننده ایستاده و یک قلاب خمیر شروع می کنم. برای تولید دسته کامل توضیح داده شده، شما یک کاسه که حداقل پنج عدد مربع را می پوشاند می خواهید. اگر شما یک میکسر ندارید، از بزرگترین کاسه مخلوطی که در خانه دارید استفاده کنید. بهتر است که اتاق بیش از حد کم باشد، بنابراین اگر ظرف شما کمتر از پنج ماه است، وقت آن است که یک عدد بزرگتر بخرید. اگر فقط به یک کیک نان نیاز دارید، دستور غذا را نصف کنید، اگرچه من به شدت توصیه می کنم که دسته دو لوب (یا بالاتر) را انتخاب کنید. این اجازه می دهد تا برای دو بار پخت و شکل دادن تجربه برای تقریبا همان مقدار از زمان. به یاد داشته باشید که شما همیشه می توانید قرص دوم را خنک نگه دارید و یا آن را در میخانه محلی خود را برای یک آبجو آزاد.
ترازوی دیجیتال

مقیاس دقیق یک قدم مهم در راستای پخت با اعتماد به نفس است. این تمام سوالاتی راجع به اینکه آیا آرد ما را خرد کرده یا بسته بندی می کنیم، یک قاشق غذاخوری یا بسته بندی شده را اندازه گیری می کنیم یا چگونگی تخلیه خرج کردن را در مقایسه با یک smidge. اگر شما آن را ندارید، نیازی به صرف مقدار زیادی از پول ندارید، فقط مطمئن شوید که آن را به گرم دقیق است، زیرا این واحد ما با آن برخورد می شود. من به مقیاس مواد غذایی فولاد ضد زنگ OXO Good Grips بخوبی با نمایشگر کشویی، که به شما امکان اندازه گیری را به راحتی انجام می دهد حتی زمانی که مقیاس با یک کاسه بزرگ چربی بالا می رود. آن را تا پنج کیلوگرم (که بسیار بیشتر از نان است که شما می توانید یک بار در هر اجاق گاز خانگی پخت)، و آن را به گرم دقیق است. اگر شما یک فاصله سه گانه پرتو را از فاز دانشمند پدربزرگ خود داشته باشید، عینک ایمنی شیمیایی را نیز پیدا کنید. فقط مطمئن شوید مقیاس متریک است. مقیاس ها به ما کمک می کند که سازگار باشد، که ما را برای ترسیم روش و دستور العمل هایمان برای ایجاد آنچه که ما می خواهیم، ​​زمانی که ما آن را می خواهیم، ​​کمک می کنیم.
تاتو و تکه تکه

من نیز بسیار توصیه می کنم که یک گوسفند خام و یک اسکرابر نیمکت را داشته باشید، اگر قبلا آنها را نداشته باشید. اسپاگتی خمیر در هنگام انتقال خمیر بین کاسه بهترین دوست من است و این ابزار من ترجیح می دهد هنگام مخلوط کردن خمیر با دست. اسکرپ نیمکت، که به نظر می رسد مانند یک چاقو با یک بولدوگ فرانسه (منهای گوش ها) متصل است، هنگامی که تقسیم و شکل دادن کباب ها، ضروری است، و همه تمیز کردن بسیار آسان تر است. (برای کسانی که آماده نیستند، ما در طول فرایند پخت در هر جایی از آرد استفاده می کنیم، اگر این کار را درست انجام دهیم. این بخشی از سرگرمی است. کفش های مورد علاقه خود را بپوشید و لباس های سیاه خود را برای تاریخ دیگری ذخیره کنید.)
اثبات مواد

هنگامی که کباب های ما شکل می گیرند، ما قصد داریم آنها را در سبد هایی که با پارچه های رنگ نشده رنگ شده اند، اثبات کنیم. سبد خرید به خرما کمک می کند که ساختار و شکل خود را در طول اثبات نهایی حفظ کند. اگر شما در حال حاضر سبد نان را از بین برده اید، از آنها استفاده کنید. اگر آنها به خوبی چاشنی باشند، شما حتی به پارچه نیاز ندارید. شما می توانید سبد نان و پارچه نوشیدنی یا کوچه را در وب سایت سان فرانسیسکو (SFBI) یا آمازون پیدا کنید.

در عوض سبد، می توانید از برخی از کاسه های مخلوطی که از پارچه های رنگ نشده و غیرقابل پوشش استفاده می شود استفاده کنید و با آرد پاشیده شوید. به همین دلیل، تخلخل سبد ترکه ای ایده آل است، زیرا کباب ما از عرق کردن است که به نوبه خود مانع از چسبیدن می شود. این پارچه هنوز بیمه در برابر چسبیده است،

جهت سفارش تنور گازی خانگی اینجا کلیک کنید + توضیحات و روش سفارش تنور

تنور گازی تمام استیل گنبد صنعت

خرید اینترنتی تنور گازی خانگی *ارسال به سراسر ایران سپس پرداخت*

طرز_تهیه مرغ یونانی با تنور گازی

یک ,نان ,کنیم ,فرمول ,های ,استفاده ,آن را ,را به ,را در ,است که ,می کنیم

مشخصات

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Janet's site خرید کارواش خانگی ایزی جت | طرح 2018 Kyle's info وبسایت رسمی وحید هاشمی مشاوران هیروو Tyson's game اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها stepganunsio دانلود آهنگ جدید مهندسی بهداشت محیط یزد